Bolest v kyčli

Jsem po totální endoprotéze obou kyčlí. Už jsem chodila bez bolestí, i když o berlích, když mě začala bolet záda a noha, bolest nohy je bodavá až pálivá. . Na ortopedii mi řekli, že kyčel je v pořádku, je možné, že je to záležitost neurologická? děkuji

Odpověď odborníka:

Mohlo by se jednat o bolest propagující se z bederní páteře. Doporučila bych vám navštívit PL, který vás odešle na RTG bederní páteře a SIK. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: