Bolest v levé spodní části zad

Dobrý den, už asi půl roku mám problémy s nesnesitelnou bolestí levého ramene. Na ortopedii mi řekli, že to mám od krční páteře. Měla jsem napsané infuse a rehabilitaci, přestože jsem poctivě vše absolvovala dvakrát, nemá to žádný účinek a bez léků proti bolesti se neobejdu. Oni to jsou léky vlastně na uvolnění svalů. Poslední dva měsíce, mě začal bolet bod v levé spodní části zad s vystřelující bolestí do levé nohy. Je to taková tupá neustávající bolest. Původně jsem myslela, že to bude souviset také s krční páteří,ale na to žádné léky proti bolesti (ty které mi zabírají na bolest ramene) nezabírají, tak si říkám, že možná to nebude od páteře. Už sem ve stádiu, kdy jsem zoufalá, protože se to nedá vydržet. Myslíte, že i tato bolest má souvislost s krční páteří? A jak se toho dá zbavit? Děkuji a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Bude třeba doplnit diagnostiku oblasti krční pateře a ramene, nejen rtg, ale i další zobrazovací metody, které zobrazují dostatečně měkké tkáně bolestivých oblastí. Pokud dlouhodobá ambulantní léčba nevedle k účinku bude vhodné přijetí do nemocnice na ortopedii nebo neurologii k medikační a infuzní léčbě spojené s rehabilitací. Úprava léčby podle dalšího vyšetření a výsledku dalších vyšetřovacích metod.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x