Bolest v noci na jícnu

Dobrý den, byla mi provedena gastroskopie- přístroj zaveden do jícnu, který ve svém průběhu intaktní. Kardie nedovírá. Z linie klidná bez známek zánětu. Léčba Emanera 40mg na měsíc. Po léčbě problémy na půl roku vymizely. Nyní se opět objevily. Dvakrát až třikrát do týdne v ranních hodinách bolest pod hrudníkem uprostřed, po snědení malého sousta bolest ustoupí. Tyto problémy nastaly po operaci žlučníku. Děkuji za odpovědˇ.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Karle, podle uvedeného nálezu se s největší pravděpodobností jedná o refluxní chorobu. Doporučuji Vám domluvit se s Vaším gastroenterologem na komplexním antirefluxním režimu včetně chronického užívání léků typu Emanera. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Herpes genitálií
Články: Herpes genitálií
Herpes (opar) genitálií...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x