Bolest v oblasti pately po ask

Pán doktor, ďakujem za odpoveď. Ale ja už mám 2,5 mes. po operáci a bolesti pretrvávajú. Ortopéd sa na to tvári ako že je to normálne. Chcel mi pichnúť injekciu, kt. vraj krásne vyplní koleno a dopláca sa 1 000 Kč. Neviete o akú injekciu može ísť?

Odpověď odborníka:

Samozřejmě takto nemohu odpovědět, snad Hyalgan, preparátů, které se aplikují do kolena je velký počet, bohužel jejich efekt ve své většině není nijak zásadní, přesto určité zlepšení dočasně přinášejí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x