Bolest v oblasti pravého podžebří

Dobrý den. Mám steatózu jater a zvýšené jaterní testy, zejména GMT.Občas mne pobolívává v pravém podžebří, ale ani ne tak v případě náhodného vybočení z dietního režimu, jako spíše při psychické zátěži. Může být tato bolest v příčinné souvislostiJe se steatózou jater, pokud ano, bylo by vhodné se psychické zátěži vyhýbat ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pobolívání může se steatozou souviset, ale myslím, že bolest nesouvisí s psychickou zátěží. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: