Bolest v oblasti tlusteho sřeva

Dobrý den . Asi tak před 2 týdny jsem byl u lékaře s bolestí v oblasti tlustého střeva . Pan Doktor mě poslal na Ultrazvuk kde mi nic nenašli . Po vyšetření ultrazvukem mě poslal domů ať jím probiotika . Po 2 tydnech se bolest nezlepšila . Nebolí to celí den ale jen když na tu oblast zmáčknu ( Vlevo Jakoby v oblasti břišního svalstva ) Po tom zmáčkutí chvilku ta oblast pobolívá zhruba 30 min . mám dojem slabé pichlavé bolesti . Chtel bych se zeptat jestli mám navštívit znovu lékaře nebo to skusit vyležet doma a jestli by to nemohl být nádor nebo Kýla .. Děkuji moc za odpověď .

Odpověď odborníka:

Kýla ani nádor se tímto způsobem obvykle neprojevují. Lékaře navštivte, aby se vyloučil zánět apod.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: