Bolesť v okolí pately po ask kolena

Dobrý deň! Chcem sa spýtať ako dlho može pretrvávať bolesť v okolí pately a pocit tlaku po ASK lat releasu retinakul pately? Je zvláštne, že ortopéd mi povedal, že rehabky nepotrebujem. Ďakujem.

Odpověď odborníka:

Bolest odezní do 5 dní, rehabilitaceje po operačním zákroku na koleně vhodná, po všem zákroku skutečně není nezbytná, ale znovu opakuji, vhodná.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: