Bolest v okolí penisu 2

Vážená Paní MUDr. Magdalena Žáková, Děkuji Vám za Váši odpověd´na můj problém.Je to po dlohé delší době odpověd,která něco naznačila. Na urologii,kam docházímmě totiš řekli,že je vše v pořádku(ultrazvuk,nebo rentgen IVU). Za tři týdny mám jít na ultrazvuk v okolí varlat. Bolest je na levé straně podbříšku od varlete až do ledviny,vše na levé straně.dále v okolí penisu a i v něm ,ale nedá se to přesně definovat,vychází to ale jako by z pod varlat a ještě víc zevnitř.dále bolest přímo nad penisem,bolest ,pálení kůže a přechází to do nohou(stehen) po vymočení si musím pod varlaty jakoby promačkat močovou trubici,načeš odteče zbytek, silnějším proudem.Na bolesti v levo (podbříšek až k ledvině) zabírá Algifen,ale na zbytek nezabírá.Mám strach,že mám nějakou formu rakoviny,,,docela se tím sžírám,asi tím otravuji i své okolí (manželka) ona sama se mě snaží uklidnit ,ale mě to straší v hlavě. Za tri týdny, jak půjdu na ultrazvuk,mám jít též na provedení UCSK, prosím - jde bolestivé vyšetření ?? Mam z toho hrůzu , jak mi protáhnou tu hadičku ? Oni mi to nějak znecitliví ? Děkuji Vám předem za odpoved ,nashledanou, Ivoš

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ivo! Ureterocystoskopie (UCSK) rozhodně není příjemné vyšetření, ale nemělo by bolet. Máte-li strach, nechte si před vyšetřením píchnout zklidňující analgosedativní injekci. Budete-li na ní trvat, jistě ji dostanete, budete po ní "opilý" a vyšetření Vás nebude tolik stresovat. Ve Vašem případě jde mnohem spíše o zánět nežli o rakovinu, promluvte si o tom se svým urologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x