Bolest v pod bříšku mužu byt tehotna

dobrý den mužu se zeptat jestli mužu být těhotná je to mesíc po styku bez ochrany jedinném styku zatím az ted pocituju bolesti v pod břísku a mam ho i lehce nateklé ale testy mi vyšly negativně a navíc sem to i dostala ale to muže byt spusobeno těma práška co beru na podporu ženských hormonu provera estrofem...vždycky dva týdny beru estrofem a pak týden estrofem a proveru a pak to vynechám a přide menzes mužu byt těhotná poslední dobou se přejidám a mam i divné chutě ale ne zas az tak moc ja sem myslenku ze sem v tom už dávno pustila z hlavi co sem to dotala ale ted me začiná bolet a pichat v podbříšku a mam ho lehce natekhle a taky mívám zácpu casto...a taky když neco dělam tak me pak picha a pobolivává v podbříšku hlavne po té zácpě ale ted i kdyz ji nemám mužete mi říct zdali je tu aspon malé procento že bych mohla byt v tom..? j PAK hned zajdu na gynekologii,,..ale zbytečne tam nepujdu děkuji za radu.mej te se krásně

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud menstruace přišla řádně v termínu, nebyla neobvykle krátká, a těhotenské testy vám vychází negativně, nejste těhotná. Každopádně pokud máte bolesti, lékaře vyhledejte.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: