Bolest v podbíčku

Dobrý den, je mi 16let, třetím měsícem užívám hormonální antikoncepci Lindynette 20, mám posledních 5pilulek a začlo mě na pravé straně v podbříšku píchat - přijde mi, že by to mohl byt vaječník. Ráno jsem měla, ale i žlutozelený výtok. Celkově unavená si nepříjdu, žádné větší křeče nemám, jen to píchání je intenzivnější, když zatahuju břicho nebo se narovnám. Chtěla bych se zeptat zda to může být způsobeno i hormonální antikoncepcí nebo zda se bude jednat spíš o zánět. Předem děkuji za odpověd. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hormonální antikoncepcí to nebude, spíše to svědčí pro zánět. Zajděte k lékaři.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Podpůrné aktivity pro dobrý spánek
Články: Podpůrné aktivity pro dobrý spánek
Nespavost trápila už naše...
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Zase kašel! Jaká homeopatika naordinovat dětem, když stále marodí?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x