Bolest v podbříšku

dobrý den , pane doktore chtěla by jsem Vás poprosit o odpověd, k mému zdravotnímu dotazu.... před dvěma lety jsem byla na operaci, odstranění vaječníku pro fibrom. V jizvě se mi udělala kýla a s tou jsem byla na operaci v loni v březnu. ted po roce mám opět na pravé straně zatuhlinu , na sonu zjistili, že jde o recidivitu kýly, to mně ale tolik nebolí, jako mě bolí již dva měsíce v podbříšku a to pouze při chůzi, při vstávání ze židle nebo z postele , při lehání, prostě při jakémkoliv zatížení a pnutí......zajímalo by mě jestli je možné že by to bylo od té kýly....na gynek. prohlídce jsem byla a na sonu také....ale nikde mi nebylo řečeno že tyhle docela velké bolesti by byly právě od té kýly....děkuji za odpověd... Vlasta

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těžko hodnotit, aniž bych Vás viděl, kýla ale může způsobovat tahavé bolesti při zapojení břišního lisu, tedy i při vstávání.Bylo by dobré ultrazvukem vyšetřit i kýlu a její okolí, absolvovat vyšetření na chirurgii. Omlouvám se za zpoždění a zdravím, kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Rakovina reaguje v každém těle jinak
Články: Rakovina reaguje v každém těle jinak
Rakovina pro většinu z nás...
Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Články: Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Některá onemocnění dlouho...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: