Bolest v podbrisku

Dobry den.Mam takovy dotaz.Meho pritele tri dny bolelo v podbrisku,tak jsme jeli do nemocnice s podezrenim na slepe strevo.Jedna doktorka rekla,ze to nejspis slepak je,ale dalsi doktor,ze pry je nejak ucpany,tak dostal dva klistiry a vubec se mu neulevilo.Tak dostal treti a stale nic.Nemuzou ho preci stale takto vyprazdnovat kdyz je to k nicemu.Krev i moc ma v poradku a na jinou bolest si nestezuje.Nemel by se nechat vysetrit jinde? Jedna se totiz o nemocnici s nejhorsi povesti tady u nas,tak aby neco nezanedbali.Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kateřino, pokud mu dělali z krve i test na hlavní marker zánětu (CRP) a hodnoty jsou v pořádku, pak opravdu není třeba se znepokojovat. Jestli ale bolesti dál trvají, měl by opravdu navštívit lékaře. Můžete i k jinému, pokud máte pochybnosti o léčbě ve vaší nemocnici.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Články: Křečové žíly se po operaci nemusí znovu objevit
Křečové žíly jsou poměrně...
Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Články: Ischemická choroba dolních končetin nemusí končit amputací
Ischemickou chorobu dolních...
Sexuální vyjednávání
Články: Sexuální vyjednávání
Rozdíl v chuti na sex je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Scintigrafie plic
Články: Scintigrafie plic
Scintigrafie (scinti) plic...
Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Články: Nevěra: Smska? Líbání? Nebo sex?
Často se přeme, co vlastně...
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin II. – Vyšetření a léčba
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Články: Prsty žluté od nikotinu prozradí silného kuřáka
Nikotin je ve své čisté...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: