Bolest v podbřišku

Dnes jsem byla na gynekologickém vyšetření pro dlouhodobou, občasnou bolest v podbřišku, ale doktorka nic nenašla a řekla že je vse v pořádku. Do zprávy mi napsala doporučení na chirurgii pro vyšetření týkající se srůstů ve střevách. Problémy při vyprazdňování nemám a jinak se cítím dobře. Chtěla jsem se tedy zeptat, jaká je pravděpodobnost, že tam ty srůsty můžou být a jak by dále vypadala léčba. Moc děkuji za váš čas a za odpověď. S pozdravem Helča

Odpověď odborníka:

Heleno, děkuji za Váš mail. Srůsty mohou být např po operaci slepého střeva a mohou bolest v podbřišku způsobit. Nejdřív se ale srůsty musí opravdu diagnostikovat a poté až řešit případnou léčbu.
S pozdravem Dr. Novotná

MUDr. Lada Novotná
MUDr. Lada Novotná

Specializace: Praktické lékařství

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Deprese
Články: Deprese
Deprese nepochybně provází...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: