Bolest v podbříšku

Dobrý den pane doktore, velmi ráda bych se vás zeptala na bolesti, které mě provázejí téměř od začátku těhotenství (nyní 20. týden). Již jsem 2x prodělala zánět močového měchýře (vždy mě bolelo za stydkou kostí) a nyní mě bolí (trne) v pravém podbříšku a občas i píchne uvnitř v pochvě (jiná bolest než při zánětu močového měchýře). Vyšetření v moči bylo negativní na zánět z mikrobiologie mi vyšla hodnota 10^2/1ml koliformní bakterie (bohužel nikdo mi nepodal vysvětlení, kde se tato bakterie v moči vzala, jen mi bylo řečeno že je tato hodnota v nromě a že se nemám obávat). Miminko je v pořádku, ale nikdo mi není schopen říct od čeho mám bolesti:-( čím se jich eventuelně zbavit. Lékařka mi řekla, že můj močový měchýř je podrážděný a tím jak miminko roste je citlivější a proto bolestivější. Proto bych se vás ráda zeptala jestli to tak opravdu může být. A druhý dotaz je, že mi lékař předepsal na bílý hustý výtok Macmiror bez toho aniž by mi udělal stěr či odebral vzorek. Dokonce mám pocit, že bolestivé problémy se mi projevily ode dne, kdy jsem jej začala užívat mohlo by eventuelně toto zbůsobit občasné píchnutí v pravém podbříšku a pochvě. Mnohokrát vám děkuji za odpověď. Hezký den

Odpověď odborníka:

Macmiror bolesti v podbřišku nedělá,hodnota 10 na druhou je skutečně v normě,a nepříjemné pocity v pochvě jsou způsobeny výtokem,na který Vám byla nasazena léčba. Nemějte zbytečnéobavy příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
Články: Jste po operaci? O ránu se starejte pečlivě!
U mnoha zdravotních...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Články: Nachlazení, nebo chřipka? Naučte se je rozlišovat
Vzbudili jste se s ucpaným...
Biologická léčba u revmatoidní artritidy: otázky a odpovědi
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: