Bolest v podbřišku

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, jsem ve 30 tt a mám pichlavé bolesti v podbřišku už asi 14 dní, u doktora jsem byla ten řekl že je to kontakt s hlavičkou a dal mi prášky diasepam 2x denně.myslíte si že je to vhodná léčba pro miminko a neuškodí? Také mám hnědožlutý výtok. Mám být vklidu nebo se obávat předčasného porodu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud máte bolesti v podbřišku a výtok, na místě by bylo kultivační vyšetření event.medikace na zaléčení zánětu a magnesioterapie na zklidnění dělohy, event.vyšetření moči,zda se nejdená o močovou infekci.pokud se bolesti zintenzivní, klidně navštivte nejbližší gyn.pohotovost.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: