Bolest v podbříšku

Dobrý den pane doktore,ráda bych požádala o radu.Už 6 měsíců mám vysazenou antikoncepci...snažíme se o další miminko.Po vysazení mám ciklus po 23 dnech.Nyní naposledy 2 dny před očekávanou menstruací..obrovské křeče v podbříšku i žalůdku,byla jsem velmi nafouklá,,..druhý den ustalo.Musím podotknout,že den předtím jsem tahala dost těžké věci.Nyní mám zpoždění menstruace 3 dny..,ale 2 těhotenské testy těhotenství nepotvrdily.Jak dlouho mám čekat než navštívit gynekologa,zda jsem si nějak neublížila,nebo nestrhla,?aby mi píchnul nějaké vyvolání menstruace?I nyní přes den mírně nafouklý podbříšek,ale už nebolestivý.Myslíte,že jsem mohla být těhotná? Zas si myslím,že už bych přece musela menstruovat.Moc děkuji za odpověď.Mejsnarová

Odpověď odborníka:

Těhotenský test je positivní 5-6 den po případné koncepci, pokud by menses meškala více než 7-10 dní měla by jste navštívit gynekologa,těžké věci by na menses neměly mít vliv, důležitá je psychická pohoda i ta může menses ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: