Bolest v podbříšku

Dobrý Den vysadila jsem HAK Minisiston po cca 2 Letém užívání. Nyní mě pořád bolí břicho jakoby v podbřišku aji mě tam občas píchá, divný tlak,. Chci se zeptat může jít už o probouzení? Že se mi to tam dole něják probouzí a vrací do normálu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po vysazení antikoncepce by jste neměla mít žádné bolesti břicha, probouzení po antikoncepci neexistuje,navštivte praktického lékaře,aby zjistil příčinu potíží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: