Bolest v podbříšku

Dobrý den pane doktore, po cyt. testech (v lednu) mi byly zjištěny nějaké změny na děložním čípku. Nechala jsem se očkovat proti rakovině děl.č. a užívala Indonal, cicatridinu čípky. V červnu cyt.test vyšel dobře. Před týdnem mě ale začalo hrozně bolet v podbříšku. Těh. test je negativní a menstruaci mám dostat až za 2 týdny. Mám lehký výtok-nezapáchající. Ta bolest je takový nepříjemný tlak a občas křeč. Nijak bolesti neustupují.Je možné, že se mi vrátila nějaká změna na děložním čípku nebo to může být jen z nachlazení? Mohu to řešit nějak sama čípkama(např. Cicatridinu) nebo musím navštívit lékaře? Moc děkuji za odpověd\'.

Odpověď odborníka:

Bolest v podbřišku jistě s čípkem děložním nesouvisí, bylo by lépe navštívit gynekologii,protože každá bolest v dutině břišní by měla by vyšetřena k stanovení příčiny a nasazení léčby. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: