Bolest v podbrisku

Dobry den, rada bych se vas na neco zeptala. S pritelem zijeme celkem aktivni sexualni zivot. Pred vanoci jsem byla na gynekologicke prohlidce a pan doktor mi zjistil zanet kvasinkoveho puvodu. Na lecbu jsem dostala vaginalni mast. Asi tyden pote jsem zacala brat antibiotika Amoksiklav na tyden, bylo to zrovna v dobe, kdy jsem vysadila antikoncepci(uzivam Harmonet). V pribalovem letaku jsem se docetla ze antibiotika mohou ovlivnit funkci antikoncepce a je treba se v tuto dobu chranit pridavnymi metodami. V tu dobu jsme meli sex asi tri dny po dobrani antibiotik a pouzivali jsme kondom nebo prerusovanou souloz. Jenze potom me zacalo bolet v podbrisku, hlavne na leve strane, a spinim a bolest stale pretrvava. Asi za deset dni mam dostat menstruaci. Co si o tom myslite?Mohu byt tehotna, nebo se jedna o zanet?Moc dekuji za odpoved. S pozdravem Kristyna

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navstivte gynekologa, který zánět spolehlivě vyloučí a pokud potvrdí - navrhne léčbu a předtím si pro zjištění situace ohledně těhotenství zakupte v lékárně těhotenský test . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: