Bolest v podbříšku

Dobrý den, nevím, zda tento dotaz píšu do správné kategorie..v pátek začaly mé problémy, kdy jsem šla na pizzu v domnění, že ale vůbec nemám hlad, obvykle sním celou půlku, teď jsem si dala jen dva trojúhelníčky a při druhém se mi udělalo, tak špatně, že jsem myslela, že poběžím na záchod..celý den mi bylo špatně od žaludku a bolela mě šíleně hlava, úplně jako migréna, ale mnohem horší, měla jsem ještě chvíli zvýšenou teplotu..druhý den bolest hlavy, nevolnost odezněla..ale za to mě teď, nedá se říct bolí, ale cítím při chůzi takový divný pocit v pravém podbříšku, když si to zmáčknu nebolí to nic jen cítím, že je něco špatně, mám leidenskou mutaci, měla jsem plicní embolii a beru warfarin, tak mě teď rozhodí asi všechno, myslíte si, že se může jednat o slepé střevo? Děkuji za odpověď:)

Odpověď odborníka:

Dobrý den slečno Lucie! Váš popis potíží neukazuje na zánět slepého střeva, spíše na "střevní chřipku", otravu z jídla nebo podobný problém. Ovšem i tak je na místě návštěva lékaře - takto na dálku a bez možnosti Vás vyšetřit není možné stanovovat přesné diagnosy. Samotné Leidenské mutaci bych potíže nepřisuzoval, u jakéhokoliv problému s břichem je ale na místě uvažovat o možné komplikaci související s léky na "ředění krve", které užíváte

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x