Bolest v podbřišku a špinění

Dobrý den,jsem dva roky po Hysterektomii,asi před půl rokem jsem začala špinit a byl mi zjištěn nevstřebaný steh,byla jsem léčena šípkama a antibiotikama protože tam byl zánět,po dobrání mi Dr.řekla že steh už tam není a že jsem vpořádku.Za měsíc znova špinění i pálení,bolest zad a v podbříšku tak mě obvodní poslala na urologii a dostala jsem další antobiotika a ty dobírám a dnes zase hnědé na vložce trochu,jakoby nárazově a pak zase nic,tak už nevím.Za týden kontrola i s močí,děkuji za názor HankaHanka

Odpověď odborníka:

Je potřeba gynekologické vyšetření po nevstřebaném stehu tam mohla zbýt granulační tkáň kterou lze snadno ambulantně odstranit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: