Bolest v podpaží

15 tý den zlomenina kotníku. Podpatek by měl být teprve dotočen,doted spíše ležím, chůze jen v nutných případech.Hojí se asi normálně, noha nebolí. Již třetí den ale bolesti v levém prsu, a v podpaží - bolest je nárazová, jakoby někdo vysypal střepy do rány, ale ihned to ustane, děje se několikrát za den, při pohybu. Při pohmatu vše v pořádku žádná bulka,zduřelá žláza ,ani nic při prohmatu nebolí a není zarudlé. Další kontrola v pondělí 10.10.Může to souviset nějak s embolií ? aplikuji clexane 1 x denně.Díky za odpověd.Pavlina

Odpověď odborníka:

Pavlíno, vzhledem k tomu, že si pícháte Clexane, embolii byste mít neměla.
Můžete mít spíše zablokované žebro, jak pořád ležíte - to může "střílet" do prsa či podpaždí. Vydržel bych do kontroly 10.10.

MUDr. Vít Křehnáč
MUDr. Vít Křehnáč

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: JACH-TA s.r.o., Řež

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záhadný skřípot zubů
Články: Záhadný skřípot zubů
Poškozený chrup, časté...
Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Články: Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Některá onemocnění dlouho...
Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Články: Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Nádor, nadměrný růst nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Čeká vás operace? Možná ani nevíte, co všechno vám hrozí!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: