Bolest v pravém podbřišku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už víc jak měsíc mě bolí v pravém podbřišku, včera jsem byla u svého obvodního lékaře a ten mi řekl, že je to slepé střevo, ale musím ještě počkat na vyšetření sona a krve. Ale od toho včerejška mě to v kuse pořád bolí, mám takové tiky, takové tupé křeče, které mi jdou až do močového měchýře. Mám čekat na výsledky, nebo mám jet do nemocnice na chirurgii? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se obtíže stupňují a/nebo pokud se přidá zvýšená teplota či zvracení nebo průjem apod., je lepší jet bez dalšího odkladu do nemocnice na chirurgii. Upozorňuji, že zde odpovídáme někdy s několikadenním zpožděním. Váš dotaz byl akutní. Kdybyste v budoucnu měla otázku, zda máte nebo nemáte hned vyhledat lékařské ošetření, zavolejte raději přímo svému lékaři nebo do nemocnice nebo na pohotovost, nebo se prostě do nemocnice vydejte. "V nejhorším" Vám řeknou, že ošetření mohlo počkat. Ale na druhou stranu se tak vyhnete možnému pozdnímu ošetření akutních obtíží, což je klíčové.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: