Bolest v trislech

Dobry den, pane doktore jeste se zeptam. Jak mam tu jizvu po sekci tak tam nahmatam srusty, mam pocit ze mi to zasahuje skoro az do trisel. Dost to boli. To vse patri k hojeni po sekci? Je to dost neprijemne a obcas i pri pohybu to boli. Na gynekologii uz jsem objednana, ale zajima me vas nazor. Dekuji

Odpověď odborníka:

Srůsty hmatné nejsou a kromě toho tak brzy by se nevytvořily pravděpodobně se jedná o normální proces hojení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: