Bolest v zádech při polykání převážně stravy ale už i pití

Dobrý den, už asi týden mám bolest v oblasti zad při polykání stravy, teď to se to malinko zhoršilo, již i při polykání pití. Před 2 týdny jsem byla na gastroenterologii, kde se léčím již rok jen na kontrole a dělali mi krevní testy, které byly v pořádku. Mohla by přesto tato bolest souviset s gastroenterologií, nebo by to mohl být jen problém svalové povahy? Mám raději zajít na gastroenterologii a problém nechat u nich prověřit? V prosinci jsem byla na gastroskopii a nález byl naprosto v pořádku (byla jsem tam pro vyšetření žaludku). Mohlo se vše za tuto dobu změnit? Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti v zádech při onemocnění horní části trávicí soustavy mohou být. V první řadě bych se obrátil znovu na gastroenterology. Až při normálním nálezu je vhodné vyšetřit i samotnou páteř, míchu a nervy.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x