Bolest varlat

Dobrý den pane doktore. Prosím Vás o radu. Před 2 roky jsem měl úraz varlat. Bolest po nárazu po několika dnech přešla. Myslel jsem, že je vše v pořádku. V průběhu několika týdnů se bolest bez zjevné příčiny postupným nárůstem vrátila. Navštívil jsem urologa. Ten provedl testování moči se zjištěním na infekci. Byl jsem přeléčen antibiotiky a Prostakanem. Také mě byl udělán ultrazvuk s tím, že je vše v pořádku. Bolest v oblasti nadvarlete, která přechází dolu do varlete neustává. Dělá mě problém sedět. Sport jako běh, jízda na kole, bruslení apod. nepřipadá vůbec v úvahu. Byl jsmem svým urologem odeslán k rehabilitačnímu lékaři ohledně vyšetření pánevního dna, které nic nevyřešilo. V srpnu letošního roku můj urolog ač se opravdu po celou dobu snažil, tak mi sdělil, že neví co se mnou dál. Prý,abych to zkusil na chirurgii. Bolest přetrvává po celý den. Někdy více, někdy méně. Bolest je lokálí nevystřeluje do zad ani nohou. K otoku varlat nedochází. Ledviny, dle ultrazvuku jsou prý také v pořádku. Bolest je dost intenzivní a život velmi obtěžující. Prosím Vás o radu, jaké vyšetření bych měl vyžadovat. Eventuelně odkaz na nějaké lékařské pracoviště, kde by mě s tímto problémem mohli pomoci. Děkji Vám za případnou radu či pomoc. Tomáš

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Z Vašeho příspěvku jsem vyrozumněl, že jste byl urologem vyšetřen již opakovaně a urologický nález je v normě. Doporučuji tedy obtíže dovyšetřit cestou praktického lékaře nebo specializované ambulance bolesti. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S alergickou rýmou nejen k alergologovi
Články: S alergickou rýmou nejen k alergologovi
S rýmou způsobenou nějakým...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
 V rybách číhá pro alergiky nebezpečí
Články: V rybách číhá pro alergiky nebezpečí
Alergie na ryby hrála také...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Alespoň jednou za život...
Kuřáky v jejich závislosti podporují špatné asociace
Články: Kuřáky v jejich závislosti podporují špatné asociace
Lidský mozek využívá...
Černý kašel není normální kašel! Má devastující následky
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: