Bolest varlat

Chci se zeptat varlata mohou bolet i od patere? Kylu nevypada ze mam...a na urlogii sem byl uz 3x a nic. Diky za odpoved.

Odpověď odborníka:

Ano, je to možné. Ale existují i bolestivé syndromy varlat, které jsou diagnostikovány v tom případě, že jsou vyloučeny všechny možné příčiny.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: