Bolest varlat ,pálení a začervenání žaludu s výtokem

Dobrý den,již před rokem a pul jsem byl na urologii s bolesti varlat a divným pruhlednym vytokem a zacervenanim zaludu s obcasnym palenim, doktor provedl ultrazvuk varlat a vyter z moc trubice ale vse bylo v poradku, mazal jsem clotrimazolem a pote na delsi dobu prestal priznaky trosku vymizely jen varlata bolí stále nekdy méne a nekdy vice a obtize s cervenym zaludem a palením s vytokem zejmena pri stoporeni penisu se vytvorí nejdrive pruhledny a pote divny jako by pěnový povlak na žaludu občas i zapáchající se vratily a je to mozna jeste horsi, chci se zeptat muze to byt napr chlamydie? Zadna partnerka nemocna nebyla ale cetl jsem ze bolest varlat a k tomu paleni a vytok mohou byt chlamydie jen mi nejde do hlavy ze vyter z moc. trubice byl negativni...doktor pred rokem a pul rekl ze varlata mohou byt od patere ale zbytkem se nezabýval..chystám se nyní na kožní po roce a pul kdy se priznaky trochu zhorsily. Dekuji za nejakou odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, co pan doktor nechal nabrat za stěry, nebo zda to nebylo po užívání nějakých antibiotik. Bylo by vhodné si nechat udělat tzv. venerologické vyšetření (provádí se na dermatovenerologii), ale né všichni kožní lékaři toto provádějí. Tam by se provedl stěr z močové trubice, před vyšetřením se nesmí 4 hodiny močit. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: