Bolest varle

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda je normalni ci nebezpecne, kdyz se s pritelkyni obcas hhrajeme stylem, ze po soulozi nedosahnu orgasmu. Nekdy nekolik dni po sobe, jenom takove drazdeni. Po dvou trech dnech me zacne bolet pouze prave varle, pri doteku citim bolest, obcas i pri delsi chuzi. Bolest varlete se objevuje i pri velke potrebe, kdyz chci zatlacit. Pritom leve varle je absolutne bez problemu. Neni zadna extremni bolest, da se to vydrzet, ale je to neprijemne. Zvlastni je, coz mam uz nekolikrat vyzkouseno, ze to po jednom ci dvou dnech kompletne prejde a nic neboli. Jen bych se chtel zeptat, zda takove hratky nemuzou byt napr nebezpecne nebo jestli neexistuje neco na utlumeni techto neprijemnych priznaku. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Oddalování ejakulace nemůže být nějak nebezpečné. Při delším období bez ejakulace může být nadvarle citlivější. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
Články: S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
V minulém článku jsme se...
Nevolnost a zvracení – v čem tkví nebezpečí?
Články: Nevolnost a zvracení – v čem tkví nebezpečí?
Máte žaludek naruby po...
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Léčba nádoru prostaty mívá nechtěné dopady. Lze je dostat pod kontrolu?
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Při léčbě rakoviny prostaty hraje pohyb zásadní roli
Články: Při léčbě rakoviny prostaty hraje pohyb zásadní roli
Pánové by měli být aktivní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: