Bolest varlete (třísla)

Přibližně před 14 dněma jsem při dlouhém běhání cítil pravé varle, běhání bylo cca 3 km o tělocviku.. Po doběhání to časem ustálo a začlo až po týdnu, zřejmě při naplnění varlete, mezitím jsem sex a nic takového neměl, ale došlo zřejmě k zaplnění varlete při líbání..A mezitím jsem začal cítit tříslo, nikoliv že bych nemohl chodit, ale tak z lehoulinka jakoby natažené pohmožděné, ale né tříslo jakože stehení, ale přímo v rozporu s penisem/kyčlema, tam kde končí nohy.. Zvětšilo se mi pravé varle a měl jsem ho takové plné, zřejmě se naplnilo asi při líbání, a netušil jsem proč, z jakého důvodu.. Zašel jsem si na dětské (je mi 17 let) kýla mi nahmatána nebyla, šel jsem na chyrurgii, tam mi kýla byla taky neuznána, protože nikde žádnou bouli nemohu najít, ani paní doktorka z chirurgie nic nenahmatala a řikala že mam třísla pevná. Byl jsem z chirurgie poslán na urologii s tím, že se to paní doktorce nezdá, že sice né každý má varle stejně velké, ale já snad vím jaké jsem měl varle a je jasné že se zvětšilo. Na urologii jsem byl prohlédnut, kýla také vyloučena, paní doktorka projela ultrazvukem mé varlata a řikala že žádný nádor a nic nevidí.. Poté mi odebrala moč, a krev, a dostal jsem Auril, požíval jsem Auril po dobu týdne, tlak v pravém varleti co jsem měl a cítil vymizel.. 12.5 jsem šel na kontrolu, v krvi nic nenalezeno, ani v moči, žádný zánět.. Pociťoval jsem někdy při dlouhé chůzi opět tříslo, ale nikoliv bolest nic chodil jsem, mohl jsem si dát například koleno k prsům a nebolelo mě nic. (Zkoušel jsem či mě to nějak omezuje, nijak) ale tlak nebyl.. Dneska je čtvrtek 15.5 a tlak zase začal, jak jsem zmínil prvně, že se mi naplnilo varle spermii, napadlo mě jedině líbání, a to jsem zjistil až dnes, předtím jsem nevěděl vůbec proč, pravé varle tlak, levé nic. Pravé tříslo jde cítit lehce, levé nic. Tudíž dneska jsem zjistil, když jsem se líbal s přítelkyní, a dával jí prostě pusu..Tak zřejmě nějak proběhlo vzrušení, varle se naplnilo poměrně dost a je o dost větší jako levé varle. (je těžší, a je dolejc) a má tvar nejspíše "http://screenshot.cz/YLAHN/" jen mi to tak příjde, prostě levé varle je výše, pravé jak je těžké a plnější tak je dolejc.. a je citlivé.. Abych nezapomněl, prvně když jsem byl u doktora tak mě to po aulinu nebolelo nijak na dotyk, paní doktorka mi varle zmačkala a nic, nebolelo mě to, jen to bylo logicky nepříjemné.. Dneska jsem si raději vzal aulin, vím že se má brát max 14 dní, že je zřejmě silný, ale vemu ho max zítra a v pondělí bych si došel k lékaři.. Nemáte tušení, co by to mohlo být? Je mi 17 let, a poměrně mám strach, nikdy mi nic nebylo a v nemocnici jsem nikdy nebyl.. Děkuji moc za odpověď..

Odpověď odborníka:

Pokud máte bolesti varlete, tak je potřeba ultrazvukové vyšetření. Vaše potíže spíš sedí na přetížení svalu.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
2. díl seriálu o rakovině ledvin: Jak choroba mění tělo
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nikotin potlačuje pocity zlosti a hněvu
Články: Nikotin potlačuje pocity zlosti a hněvu
Připadají vám kuřáci jako...
Nebezpečí trombózy upřesní genetické testy
Články: Nebezpečí trombózy upřesní genetické testy
Pro koho jsou vyšetření...
Infekční endokarditida
Články: Infekční endokarditida
Infekční endokarditida je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x