Bolest za hrudní kostí

Sem 7 tyd. po cisar.rezu, a zacelo mi byt zle od zaludku, pod hrudni kosti citim jako paleni a mam pocit ze kdyz neco spolknu tak to de tezko dole, myslite si ze by v tehotenstvi mohla vzniknout smertelna choroba? boli me hrudni pater, mohli by ty pocity byt z patere? dekuju

Odpověď odborníka:

Mohlo by se jednat o návrat žaludečních šťáv do jícnu, obtíže mohou být způsobené i funkční poruchou hrudní páteře. Po operačním výkonu nelze vyloučit i plicní embolii. Doporučila bych vám vyšetření u vašeho PL. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co odhalí alergii na mléko
Články: Co odhalí alergii na mléko
Příznaky tohoto typu...
Prsní implantáty nemají vliv na opakovaný výskyt rakoviny prsu
Lupénka
Články: Lupénka
Lupénka, psoriáza, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Když se klouby ozývají, pátrejte po příčině
Články: Když se klouby ozývají, pátrejte po příčině
Někdy to zažil snad každý...
Přehled inhalačních systémů k léčbě astmatu
Články: Přehled inhalačních systémů k léčbě astmatu
Inhalační podání léčiv...
Infekce močových cest
Články: Infekce močových cest
Prochladnutí organismu může...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x