Bolest zad

dobry den chci se zeptat muj pan doktor mi řekl že při bolesti zad ma sklon ke tachykardii je to možne

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Bolest spíš akutní vede i k vzestupu tlaku a i zrychlení pulsu- tachykardii. U chronické bolesti tomu tak již tak jednoduché není. Nemusí tomu tak být vždy. Dále možná Váš lékař myslí i na vztahy mezi funkčními blokádami páteře a projevech na regulacích funkcí- udržování tlaku, tepu. Někdy některé uzlová místa těchto blokád mohou částečně tyto problémy udržovat. |Existuje ale i opačný vztah kdy onemocnění vnitřních orgánů a organismu vede k opakování blokád na některých místech páteře. Bude potřeba léčbu zamežit u Vás jak na bolesti zad, tak na epizody tachykardie. Zdravím dr. Šigut

prim. MUDr. Vladimír Šigut
prim. MUDr. Vladimír Šigut

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologické odd a iktové centrum nemocnice Krnov,
Ambulance neurologie a myoskeletární medicíny Krnov

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: