Bolest zad

Prosím o radu.Jsem 3 měsíce po operaci vyhřezlé ploténky.Zhruba poslední měsíc se mi po ránu udržuje bolest nohy a zejména lýtka.Po užití léku proti bolesti mám klid až do rána.Nevím,jestli je tento stav normální pooperační.Po operaci jsem žádné léky neužíval,ale teď mne to zužuje,že musím.Nevím,jestli na vině nemůže být podzimní počasí.Poměrně hodně se hlídám,pouze procházky se psem.Asi 2km.Děkuji velice za informace a podobné zkušenosti.Jak dlouho po operaci se tento stav může vyskytovat?Kdy je čas navštívit odborníka?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Jardo! Být Vámi, ukázal bych nohu obvodnímu lékaři. Je možné, že se nejedná o komplikaci operace, ale třeba o zánět žil. Prohlídkou u lékaře rozhodně nic nezkazíte a za doborníkem Vás může praktický lékař odeslat, pokud usoudí, že se jendá o komplikaci hojení po operaci.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: