Bolest zad

Dobrý den,mám nález na krční páteři osteofyty 5mm C5/6,ploténku C 5/6 3mm,kořenovou lézy C7 a na bederní L4/5 5mm,L5/S1 a kořenovou lézy L5.Mám 10kg nadváhu,začala jsem tedy chodit s hůlkami,ale můj stav se zhoršil,měla jsem větší bolesti než normálně a nepomáhaly ani prášky (korylan).Nyní čekám na obstřik pod CT.Myslíte,že tento pohyb není v mém případě vhodný?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pohyb rozhodně vhodný je, ale pod kontrolou zkušeného fyzioterapeuta. Při neuspěšné léčbě se pak zvažují i možnosti operačního řešení. V tom Vám ale jistě poradí Váš neurolog.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: