Bolest zad po operaci brániční kýly

Dobrý den, mám po operaci brániční kýly ( 14 dní), od té doby mě každým dnem víc a víc bolí záda (nikdy předtím jsem na záda netrpěla). Je to opravdu neúnosná bolest, nemůžu chodit, stát, pouze ležet a i to bolí, už jsem opravdu zoufalá, tak se chci zeptat, jestli je to po laparoskopické operaci obvyklý jev. Zkusila jsem si dát i léky od bolesti, ale ty hned vyzvracím, přitom mi bylo řečeno, že po této operaci už zvracet nebudu. Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie. Není to typický pooperační projev. Bohužel takto virtuálně Vám nemohu pomoci. Bolesti zad mohly nastat jako komplikace anestezie resp. delšího pobytu v anestezii na operačním stole zvláště, pokud jste již předtím trpěla nějakými potížemi se zády. Samozřejmě se to také může vztahovat k vlastnímu výkonu, ale potom je opravdu potřeba komunikovat s Vaším ošetřujícím lékařem. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: