Bolest žaludku

Mám už asi týden bolesti v břiše ( hodně nahoře skoro u hrudníku) a do toho vždy po ránu průjem a po každém jídle se mi chce zvracet a začne mě břicho bolet ještě víc. Byla jsem v nemocnici na ultrazvuku, ale tam nic nezjistili a poslali mě domů a už jsem z toho zoufalá. Bojím se najíst, protože vím, že mi pak bude akorát ještě hůř. Beru asi měsíc léky na anémii (Tardyferon) . Může to být z toho ? Moc děkuji .

Odpověď odborníka:

Ano, léky na anemii jsou obecně u řady pacientů hůře snášeny na žaludek. Léky vysaďte alespoň na 14 dní, kupte si něco na zklidnění - třeba Helicid a užívejte 2xdenně jednu tabletu, Pokud musíte anemii léčit, k léku se vraťte za 14 dní a užívejte ne častěji než 3x týdně

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: