Bolest žaludku

Dobrý den,v září mi gastroskopií zjistili zánět žaludku, 2 měsíce jsem brala HELICID nejprve 2x potom 1x denně. Po 2 měsících mi na gastroskopii při kontrole pan doktor řekl že je to v pořádku. Ale moje internistka mi dělala kontrolu krve na žaludek a zjistila že se hodnota z 19 snížila na 11 ale stále to ukazuje že tam něco není v pořádku. Byla jsem na RTG plic - v pořádku. Někdy mě žaludek pobolívá. Teď beru na radu jedné lékařky přípravkyod Diochi - ASTOMIN,NERVAMIN a DETOXIN - zatím týden tak nevím co to udělá. Prosím o radu co by to mohlo být a co mohu udělat . Děkuji INKA

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Myslím,že není vhodné,aby se k Vaší léčbě vyjadřovalo více lidí,kteří navíc nemají možnost vzájemné komunikace.Bohužel nevím,co se rozumí tím krevním testem na žaludek/není nic tak oficiálně užíváno/.Určitě bych alespoň propojila gastroenterologa s Vaší internistkou-potřebujete jednotný léčebný plán.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
Poznejte příznaky klíšťové encefalitidy dříve, než bude pozdě
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: