Bolest žaludku

Dobrý den, už asi 2 měsíce trpím bolestí žaludku, je to bolest jakou člověk cítí při hladu, jen o trochu horší. Cítím ji i když jsem najedená a nejhorší to je večer, nemůžu kvůli tomu usnout. Občas se mi motá hlava a mám kolísavý tlak. Byla jsem na vyšetření v nemocnici, kde mi odebrali krev atd. a udělali ultrazvuk. Nenašli nic. Trošku jsem kvůli tomu také přibrala, protože ten pocit hladu mě stále nutil jíst. Držela jsem ale i dietu, jedla piškoty, pila hořký čaj, vyhýbala se mastnému jídlu, jenže to bolelo stále. Bojím se jít na další vyšetření, protože mě přátelé straší tím vyšetřením se sondou do žaludku. Předem děkuji za odpověd\'.

Odpověď odborníka:

Vyšetření gastroskopické - tzn. sondou do žaludku, je sice trochu nepříjemné, ale ve vašem případě je to jediná možnost, která odhalí pravou příčinu - tzn. vředy či eroze v žaludku, helikobakterovou infekci, zánět apod. Vaše obtíže ale mohou být i původu psychického - tzv. funkční žaludeční dyspepsie. Pokud by se ani na gastroskopii nic nezjistilo, doporučuji návštěvu psychiatra.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
žaludek | Od: Lucie | 17.12.2008 13:42
Já jsem měla tuto bolest střídavě rok a půl.ty samé příznaky.byla jsem na ultrazvuku a na krvi, ale vše bylo v pořádku.Jednoho dne se mi tyto bolesti rapidně zhoršily.Měla jsem je denně.Musím podotknout,že na vyšetřeni endoskopii jsem se moc bála.proto jsem to nechávala tolik měsíců být.Teď momentálně jsem 4 měsíce doma, v pracovní neschopnosti.Na ,,hadičku,, do žaludku jsem totiž musela stejně. Pokud vám to nedělají v nemocnici, tak se to dá úplně v pohodě zvládnout.Není to v žádném případě taková hrůza jak lidé říkají.Já jsem šla přímo ke gastrologovi, byl velice šetrný a navíc mi píchnul ,,oblbovák,,takže si z celého vyšetření nic nepamatuju.Minulý týden jsem na endoskopii byla znovu.Opět vše proběhlo bez problémů.Bohužel jsem už přisla pozdě.Zanedbála jsem si to a teď už se léčím čtvr roku a stejně nejsem vyléčená.Měla by jste si uvědomit,že s tímto problémem není legrace.Šla bych být Vámi okamžitě,ale okamžitě ke Gastrologovi.
reagovat
re:žaludek | Od: Zlata | 1.12.2011 13:26
Mohu se jenom tak pro
informaci zeptat co Vám
vlastně bylo? Já mám ty samé
problémy a bolesti teď a mám
z toho celkem strach. Děkuji za
případnou odpověď.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x