Bolest žaludu

Obracím se na Vás s mým problémem, protože už opravdu nevím co mám dělat. Asi před 7 měsíci jsem začal sexuálně žít. Hned v druhém měsíci se mi na žaludu obevila skrvna a svědění. Předpokládal jsem že je to mykóza a canesten zabral. Poté svědělo dál, navštívil jsem urologii, kde mi byli vzaty odběry moči, které vyšly negativně na ure a podobné choroby. Přesto jsem byl přeléčen antibiotiky. Problémy stály neustopovaly, proto jsem byl poslán na kožní. Kožní jsem navštívíl celkem 18x za 3 měsíce. Bral jsem 5x ATB a dělali mi 3x kompletní výtěry a testy. Na vše jsem negativní. (sifilis,kapavku,ureoplazmata,...) Už si opravdu nevím rady, v době léčení jsem vyzkoušel snad vše (canesten,fungicidin,hypermangan,řapík, a jiné masti) Jsem opravdu zoufalý po tom všem. Mám tyyto příznaky: Bolest na dotyk, Nepříjemný pocit při močení, Neustále výtok (bez zápachu bez barvy), Zarudlé ústí moč.trubice, Suchý žalud (tím pádem nejde ani pořádně přetáhoout předkožka) , Popraskaný žalud, Šimrání v moč. trubici a na žaludu viz skvrna viz foto. Mile rád odpovím všechny vaše dotazy, kterí by Vám pomohly k nějakému výsledku. Děkuji

Odpověď odborníka:

Kůže na penisu mi dle obrázku nepřijde nějak poškozená nebo zanícená. Léčba Canestenem může být opakovaná a dokonce i dlouhodobá. Po celou dobu je potřeba vynechat sexuální aktivitu. Zkuste navíc oplachy v heřmánku.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Kontakt | Od: Josef | 5.8.2015 15:25
Prosím vás, nevíte jak to u tohoto pána dopadlo? Či nemá někdo na něho kontakt. Jsem na tom uplně stetjně akorát už rok. Nevím si rady
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: