Bolest zápěstí

Dobrý den chtěla jsem se zeptat. Byla jsem u lékaře se zápěstím které mě bolí s tím že žádný rtg neproběhl, řekl mi že tam mám zánět a jen mi to prohmatal a opíchnul injekcí a řekl mi že si to nemam obvazovat že je to zbytečné. Po odchodu z ordinace jsem si všimla že mi ruka mírně otekla a ja abych byla schopna alespon trochu pracovat jsem si ruku obvazala ( neutahlovala jsem to moc) po příchodu domu jsem to rozvázala a ruka byla stejně otekla a při doteku na ono opichnuté místo je to misto docela necitlive. Je to normalni? S pozdravem

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nepíšete jak dlouho jste po obstřiku , ale popisovaná reakce po injekci bývá a do 3-5 dnů by měl průvodní otok odeznít a dostavit se kýžený efekt injekce .

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: