Bolest zapesti

Mam boleriozu ,IgM (ELISA) 1,45 IP. Uzivam antibiotika DEOXIMYKOIN uz 14.den a stale mam bolesti zapesti a jinych klbov. Chci se zeptat jestli je to dostatecna lecba.

Odpověď odborníka:

Marku, standardní léčba boreliózy trvá 3 týdny Deoxymykoinem v dávce 200mg denně. Obtíže neustoupí ihned, ale až po určité době, přičemž kontrolní testy je nutné provést nejdříve 8 týdnů po dobrání antibiotik. Vhodné je také doplnit vyšetření western blot na lymskou boreliózu, zda se nejedná o falešnou pozitivitu protilátek a příčina obtíží není z jiného důvodu.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: