Bolest žil

Dobrý deň, chcela som sa vas opytat ohladne zapalenej zily pri vnutornom clenku,opuch mam stale a to uz piaty den a to beriem detralex a aescin, no a ked chodim ma boli noha v narte a este ma zacalo boliet pod kolenom, vobec sa mi to nezda ze je to ok

Odpověď odborníka:

Doporučuji navštívit co nejdříve praktického lékaře, který Vás pošle na UZ vyšetření žil. Je nutné zjistit, zda jde o zánět, nebo vzniká trombóza. Dle toho je nutné zahájit léčbu. Při potvrzení, že jde o tromboflebitidu, je nutno vysadit hormonální antikoncepci, pokud ji užíváte.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: