Bolest znaménka

Dobrý den, mám znaménko na obličeji (na spánku) cca 3-4mm velké a asi druhý den mě při doteku bolí. Chci se zeptat, zda se mám nějak znepokojovat nebo si znaménko nechat vyříznout, když jinak nepozoruji žádné jiné změny ani jeho růst? Přikládám foto. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, milá paní Evo. Přes dokonalost fotografie bych doporučila návštěvu kožní ambulance- není zapotřebí mít žádné doporučení. Lékař vyšetří celý Váš kožní povrch a podle potřeby použije speciální přístroj ke zvětšení útvarů/dermatoskop/. Dle zvážení případně dostanete doporučení na chirurgii k odstranění znaménka.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: