Bolesti

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat mám dg. S82,40 ( Zlomenina bérce, včetně kotníku; Zlomenina samotné kosti lýtkové;zavřená). Dostala jsem sádru a po týdnu mi jí museli předělávat.. Dnes, což je 15 dnů mám křeče v lýtku a brní mě prsty, chtěla bych se zeptat jestli je možné mít trombozu i přes to že si každý večer píchám fraxiparine. Dále bych se chtěla zeptat, jak přibližně dlouho bude trvat než mi sundají sádru a kdy se budu moci zase věnovat naplno svému zaměstnání ( pracuju jako kadeřnice)? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pravděpodobnost zvniku trombosy je i když malá i při píchaní Fraxiaparinu, navštivte svého lékaře . je vhodné ultrazvukové vyšetření. Sejmutí sádrové fixace je možné nejdříve po 5 týdnech, plná zátěž jako kadeřnice po 3 měsících.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x