Bolesti

Abych to vzala popořadě, 20.12.12 jsem měla gynekologický úraz a museli mě šít dohromady 5 stehu 3 vnitřní 2 venku. Vzhledem k pálení při močení jsem přestala pít a dostala jsem zánět, který mi doktoři léčili různými prášky stehy mi měli vypadnout během ledna,ale vypadaly až v půlce února. V dubnu jsem začala mít první křeče, které jsem tak 3 týdny přecházela dokud jsem nedostala men. která trvala 4 týdny poté jsem navštívila doktora, který mi oznámil, že mám zánět dal mi prášky za týden jsem jela do nemocnice se silným krvácením, v nemocnici mi řekli že mi nic není (prý jsem si vzala špatně antikoncepci, přestože vím, že tu jsem si vzala správně) a že mám přestat brát prášky na zánět a vysadit antikoncepci. Za týden od návštěvy nemocnice jsem měla 40 teplotu a velice silné křeče vzhledem k chování doktora v nemocnici jsem šla zpět k mému doktorovi, který oznámil, že přece jen mám zánět a vaječník má 6cm byla jsem 14dní na neschopence. Poté co mi doktor oznámil, že jsem opět zdravá, jsem čekala na první menstruaci, se kterou jsem měla 1-2 týdny zpoždění. Po 2 týdnech braní antiko., se u mě dostavili opět křeče, výtoky (světlé hlenivé) nadmutí celkově se cítím oteklá. Opět jsem šla k doktorovi, ten mi dal novou antikoncepci a nějaké čípky na zvlhčení (ani po užití nepřešly bolesti) po velmi silné mens. Jsem si vzala novou antikoncepci týden mi bylo dobře teď cítím to samé křeče na levé straně břicha (nyní si nejsem jista, zda to je vaječník),výtoky,nadmutí. Je listopad 2013 já marodím od prosince 2012 – je to dlouhé a únavné a psychicky náročné. Chápu, že nemůžete určit co mi je, ale mohl by jste mi poradit, zda výtoky nejsou pouze obranou mého těla na nemoc ,která nemá s gynekologií nic společného. mám jít k jinému lékaři popřípadě k nějakému odborníkovi či vydržet až budu brát antikoncepci déle (přece jen jí beru 2 týden). Není možné, že mám v těle moc oxidantů a mé tělo na to takhel reaguje. Další tělesné funkce normální. Omlouvám se za vytížení, ale letos jsem strávila na gynekologii více času než u zubaře a tento problém je mi již dost nepříjemný.

Odpověď odborníka:

Po netu stanovit diagnozu je nemožné, oxidanty s tím jistě souvislost nemají, vzhledem k délce trvání problému by bylo vhodné podrobné vyšetření za hospitalizace.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: