Bolesti bederni patere

dobry den pani doktorko prosim Vas mam takovej dotaz jestly muze rust ependymom a jestly neni zhoubnej dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ependymom samotný zhoubný není, ale někdy tlakem na okolí dělá takové problémy, že se vyoperovat prostě musí. Růst může a nemusí, dopředu do budoucna nikdo nevidíme, bohužel. Proto chodte na kontroly ke svému neurologovi, včas se podchytí ev. možnost k operaci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: