Bolesti břicha

Dobry den,chtela bych se zeptat,zda silne bolesti bricha,ktere nekdy samy odezni,a pak se silnejsi vrati,mohou znacit rakovinu nekde v miste bricha?Mam za sebou kolonoskopii i fibroskopii a uzv briska,vse vporadku,ale bolest stale trva.Nemela bych se domluvit na nejakem dalsim vysetreni?Co laparoskopie nebo neco takoveho?K tomu vsemu nechutenstvi a 20 kilo dole behem osmi mesicu.Dekuji za odpoved,Jelen.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, diagnostická laparoskopie je jednou z dalších možností, která by mohla pomoci stanovit diagnózu, ale ani to nemusí příčinu vašich potíží odhalit. Nádor ve vašem věku je méně pravděpodobný, ale vyloučit nelze. Bolesti břicha mohou být i tzv. funkčního původu, tedy není zřejmá příčina, která by je mohla způsobovat. Tuto diagnózu lze však stavit teprve poté, co jsou organické příčiny potíží vyloučeny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Jak dlouho trvá účinek lokálních steroidů v léčbě příznaků alergické rýmy?
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická rýma u dětí
Články: Alergická rýma u dětí
Alergie na pyly u dětí je...
Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Články: Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Zajímá vás, proč se vaše...
Bude nervový růstový faktor nadějí pro lidi s infarktem?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: