Bolesti břicha

Dobrý den, v listopadu jsem byla na vyčištění z důvodu neprosperujícího těhotenství,to se nepovedlo a za dva dny jsem musela znovu,stále mě bolelo břicho a tak jsem musela znovu do nemocnice,kde mi odstranili laparoskopicky zapouzdřenej zánět na vaječníku,srůstry a našli endometriozu na podbřišnici.Skoro dva měsíce jsem brala antib.a stále mě bolí podbřišek,mám křeče a výtok.Asi týden beru Norethisteron.Chtěla bych mít miminko,chci se zeptat-kdy to tak bude možné?Myslíte,že mě ty bolesti časem přejdou?

Odpověď odborníka:

dobrý den, možné to bude, časem otěhotníte. endometriosa není 100% překážkou k otěhotnění:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: