Bolesti břicha

Dobrý večer, mám dotaz ohledně mé bolesti břicha. Jsem 5 měsíců po porodu, menstruaci mám po 21 dnech a zhruba 12 den až do začátku menstruace mám silné bolesti břicha. Po porodu byl UTZ v pořádku, před těhotenstvím nějaké cysty vaječníků a malý myom na děloze - obojí prý zanedbatelné a můj gynekolog tvrdí, že to vyřeším jen užíváním antikoncepce, kterou ale užívat nechci, anebo ať užívám v době bolestí Ibalgin. Už jsem z toho zoufalá poněvadž to narušuje náš sexuální život s manželem a i péči o dítě. Myslím, že nejsem žádný "bolestínek", ale ta bolest je opravdu výrazná. Sdílíte názor s mým lékařem ohledně antikoncepce, anebo dá se to řešit nějak jinak? Předem Vám velice děkuji za odpověď Lenka

Odpověď odborníka:

V každém případě je nutné kontrolní gynekologické a případně i chirurgické vyšetření,aby se objasnila příčina a podle ní pak zvolit další postup, nasazení antikoncepce v některých případech je účinnou cestou k zbavení obtíží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Bolesti zad (1. díl) - příčiny
Články: Bolesti zad (1. díl) - příčiny
Kdo by je neznal, vždyť...
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: