Bolesti břicha a průjem po atb

  • Dotaz od: Silvie Žáčková
  • Publikováno: 25.7.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den před třemi týdny jsem měla antibiotika Augmentin na zánět močového měchýře,musela jsem mít tady ty,protože ještě kojím malou.Brala jsem je týden,ale ještě dalších 10 dní jsem měla strašlivé křeče v břichu a průjem,ted se trošku zlepšilo,ale ještě to pořád není ono,chtěla bych vás poprosit o radu co s tím děkuji Žáčková

Odpověď odborníka:

Mohlo by jít o narušení přirozené střevní mikroflory antibiotickou terapií, ale i o zcela nazávislou střevní infekci či jiné onemocnění. Doporučuji konzumovat "živé" jogurty, nebo ještě lépe koupit si v lékárně nějaké pre- a probiotikum určené k léčbě těchto stavů - lékárník vám poradí. Pokud by problémy neustupovaly, navštivte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: